Häggvik Nova

Häggvik

Sollentuna

Kommun
Sollentuna
Område
Häggvik
Antal bostäder
449 st
Antal lokaler
2 st

Första etappen i Södra Häggvik

Området omvandlas från den nuvarande handelsplatsen till en egen stadsdel med bostäder, kontor, handel, skolor och hotell. Utöver Svenska Nyttobostäder är även flera andra fastighetsägare med och driver utvecklingen av området.

År 2025 planeras en sydlig pendeltågsuppgång vara färdig och ger då tre minuters promenad till pendeltåget. Därutöver ger nya Förbifart Stockholm cirka 15 minuters bilresa till Kungens Kurva och södra Stockholm. Området ligger perfekt med närhet till Arlanda, city, Arenastaden och Kista.

Häggvik Nova är den första deletappen i projektet Södra Häggvik. Etappen består av totalt 449 lägenheter och ett parkeringsgarage samt kommersiella lokaler. Majoriteten av är yteffektiva lägenheter om 1-2 rum och kök. Fastigheten bildar ett eget bostadskvarter i en stadsstruktur. Alla lägenheter såväl som gemensamma utrymmen inom huset har digitala låssystem.

 

Bilder

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)