Skalden

Västra Skogen

Solna

Kommun
Solna
Område
Västra Skogen
Antal bostäder
266 st
Antal lokaler
5 st

Yteffektiva bostäder i kommunikationsnära läge

Vid det gamla området kring Ingentingskogen och dess omnejd växer nu det nya området Ingenting fram. Här byggs bostäder och kontor vilka samspelar med gamla kulturhistoriska byggnader. I ett optimerat boende erbjuds yteffektiva förvaltningslägenheter.

Infrastrukturen är välutvecklad med Västra skogens tunnelbanestation på knappa fem minuters promenadavstånd och ett flertal busslinjer som trafikerar området. En ny uppgång planeras dessutom precis invid fastigheten​.

Fastigheten ligger i ett strategiskt fantastiskt läge med absolut närhet till Kista, Solna, Stockholm City och E4:an.

Skalden består av 266 bostäder och 5 lokaler fördelat på tre huskroppar. Under fastigheter finns ett parkeringsgarage om totalt 116 parkeringsplatser.

Här bor man med goda gemensamma faciliteter i form av gym och café i huset. Från lägenheten når du bussar och tunnelbana inom kort promenadavstånd. För den sköna löpturen når du Pampas Marina och Karlberg snabbt och enkelt.

Lokalerna är uthyrda till gym, caféer och annan service som ger mervärde till de boende i fastigheten.

I fastigheten finns en välutvecklad digital community och digitala lås.

Skalden färdigställdes 2020.

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)