Om oss

Svenska Nyttobostäder utvecklar, äger och förvaltar Fastigheter med nyproducerade och yteffektiva lägenheter samt byggrätter. Beståndet finns i Storstockholm i nära anslutning till allmänna kommunikationer. Svenska Nyttobostäder fokuserar på två kundgrupper. Det första utgörs i huvudsak av företag men även av exempelvis organisationer och universitet medan det andra utgörs av privatpersoner. Alla lägenheter som hyrs ut till privatpersoner förmedlas genom etablerade bostadsförmedlingar. 

Svenska Nyttobostäder är sedan november 2020 noterade på Nasdaq First North Growth Market. 

Kvadratsmart

Bolagets bostäder är utformade för att maximera utnyttjandet av varje kvadratmeter, vilket ger genomtänkta och platsbesparande boenden redo för framtiden. Mindre och smart planerade lägenheter med tillgång till nödvändiga tjänster i närområdet förhöjer livskvaliteten.

Nyproducerat

Svenska Nyttobostäder utmärker sig som ett ungt företag som erbjuder moderna, nybyggda bostäder skräddarsydda för nuvarande och framtida livsstilar. Med kontroll över material och design kan bolaget snabbt anpassa sig efter förändrade behov och leda en effektiv och digital förvaltning.

Kommunikationsnära

Bolaget fokuserar på fastigheter i Stockholm med utmärkta kommunikationer för att möta den höga efterfrågan från både privatpersoner och företag. Enkel och hållbar tillgång till arbetsplatser är avgörande och kommer att bli allt viktigare i valet av bostad.

Sök lägenhet hos oss

Svenska Nyttobostäders lägenheter förmedlas genom Bostadsförmedlingen och HomeQ. 

Villkor

Inkomstkrav och boendehistorik granskas noggrant. Familjebevis och ekonomisk stabilitet är nödvändiga. Följ våra riktlinjer för antal hushållsmedlemmar och se till att ha alla nödvändiga dokument redo.