Esplanaden

Järvaområdet

Stockholm

Kommun
Stockholm
Område
Järvaområdet
Antal bostäder
52 st
Antal lokaler
0 st

Förvaltningsbostäder med gångavstånd till Kista

Intill Järvafältet på den nybyggda Rinkebyterrassen, vilken är en förlängning av det nyligen upprustade Rinkebystråket, ligger fastigheten Esplanden. Området erbjuder shopping och kulinariska upplevelser från världens alla hörn.

Esplanaden utgör den femte och näst sista etappen på området där över 600 bostäder, flera lokaler, två nya parkeringsgarage och en trevlig gårdspark har uppförts. Det nya området har byggt ihop Rinkeby med Järvafältet och därmed skapat en ny närhet till och från Kista.

Esplanden ligger med fem minuters promenad till tunnelbanan som endast tar 18 minuter till Stockholm Central. Även promenadavstånd till den kommande tvärbanan i Ursvik för vidare färd till Bromma Flygplats och ICT-klustret Kista.

Esplanaden består av 52 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök där nästan alla förses med balkonger eller uteplatser. Samtliga lägenheter är utrustade med digitala lås.

Fastigheten färdigställdes under 2020.

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)