Fyrlotsen

Larsberg

Lidingö

Kommun
Lidingö
Område
Larsberg
Antal bostäder
180 st
Antal lokaler
0 st

Vår första förvaltningsfastighet

Fyrlotsen ligger någon minuts promenad från den nyrenoverade Lidingöbanan och ett flertal bussar. Det tar endast åtta minuter till Lidingö centrum och tio minuter till Ropsten där tunnelbanans röda linje ansluter. Från Ropsten tar det åtta minuter till T-Centralen. Med norra länken går det snabbt att ta sig både norr- och söderöver.

Precis intill projektet ligger Larsbergs centrum med varierad service samt en stor nybyggd ICA-butik. Dessutom ligger projektet endast några minuter från vattnet där det finns fina badplatser och promenadstråk.

Fastigheten innehöll tidigare ett LSS-boende och ett flertal lokaler i bottenplan, vilket blev ombyggt till 221 lägenheter och en lokal som är uthyrd som en karatedojo. Svenska Nyttobostäder har förvärvat 180 av dessa lägenheter och förvaltar resterande åt externa ägare.

Till Fyrlotsen finns tillhörande markparkering vilken tillhör föreningen och förvaltas av Svenska Nyttobostäder.

Fyrlotsen färdigställandes och tillträddes av hyresgäster våren 2015.

Bilder

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)