Torghuset

Rönninge Centrum

Salem

Kommun
Salem
Område
Rönninge Centrum
Antal bostäder
62 st
Antal lokaler
4 st

Nyproducerade bostäder intill pendeltåget i Rönninge

Mitt på torget i Rönninge Centrum ligger Torghuset. På fyra minuters nås sjön Flaten där bland annat badbryggor och promenadstråk finns. Från Rönninge har man närhet till Södertälje som har ett stort personalbehov för både fordons- och läkemedelsindustrin.

En minuts gång från projektet ligger pendeltågsstationen Rönninge. Härifrån tar man sig till T-centralen på en halvtimme och Södertälje på en kvart.

I centrumet finns matvarubutik, restauranger, café, apotek, gym samt annan närservice.

Torghuset består av 62 välplanerade bostäder i storlekarna 1-3 rum och kök och nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats med utsikt över det levande torget. Exteriören är beklädd med en vacker fasad som skapat variation i torgområdet.

På gatuplan, som ligger mot Rönninge torg, finns fyra kommersiella lokaler, alla uthyrda med långa hyresavtal, med hyresgäster som bland andra apotek, Synsam, sushi och annan service.

Torghuset färdigställdes 2020.

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)