Flädern

Rönninge

Salem

Kommun
Salem
Område
Rönninge
Antal bostäder
93 st
Antal lokaler
1 st

Yteffektiva bostäder intill pendeltåget i Rönninge

Flädern ligger precis intill Rönninge Centrum, söder om Stockholm. På några minuter finns direkt anslutning till pendeltåg och flertalet bussar. Från Rönninge tar man sig på en halvtimme till Stockholm Central och Södertälje på en kvart.

Läget är strategiskt med närhet till Flemingsberg och Södertälje som har ett stort personalbehov inom exempelvis fordons- och läkemedelsindustrin.

I centrumet finns matvarubutik, restauranger, café, apotek, gym samt annan närservice. Trots sitt centrumnära läge finns trevliga parkytor och sjön Flaten på gångavstånd.

Flädern kommer att bestå av 93 enheter i tre sammanbyggda huskroppar intill Rönninge Torg. Projektet består huvudsakligen av yteffektiva 1-2 rum och kök, men även ett antal yteffektiva 3-4 rum och kök samt fem stycken Co live-lägenheter.

Här finns goda parkeringsmöjligheter och tillgång till bilpool.

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)