Kajhusen

Väsjön

Sollentuna

Kommun
Sollentuna
Område
Väsjön
Antal bostäder
291 st
Antal lokaler
0 st

Lägenheter intill Väsjön

I Sollentuna intill Väsjön ligger projektet Kastellet. Området ligger i kommunens satsning på Väsjön där kommunen tillsammans med byggherrar planerar att uppföra cirka 4 400 bostäder samt flertalet skolor, förskolor och annan service i området kring sjön.

Området har en unik placering med det mycket naturnära läget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat samt goda kommunikationer. Det går flera busslinjer till bland annat Sollentuna Centrum och Danderyds Sjukhus på cirka 20 minuter.

Kajhusen består av två huskroppar om fyra våningar i direkt anslutning till vattnet där ett flertal lägenheter får sjöutsikt. Fastigheten kommer att bestå av 291 bostäder, främst 1 och 2 rum och kök, men även några trerumslägenheter.

Preliminärt tillträde för Svenska Nyttobostäder är Q1 2024.

Bilder

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)