Lignum

Telefonplan

Stockholm

Kommun
Stockholm
Område
Telefonplan
Antal bostäder
204 st
Antal lokaler
3 st

Yteffektiva bostäder vid Telefonplan

Ericssons före detta industriområde vid Telefonplan omvandlas till ett levande bostadsområde: The Brick, där projektet Lignum utgör 204 av totalt cirka 1 400 lägenheter.

Området är mycket populärt, med ett flertal restauranger, bra närservice och det regionala cykelstråket i nära anslutning. Lignum ligger med fem minuters promenadavstånd från både Telefonplans och Midsommarkransens tunnelbanestationer.

Totalt uppförs här 204 lägenheter samt tre lokaler, förskola och garage i källare. Lägenheterna består av en- och tvårumslägenheter där samtliga kommer ha digitala lås.

Bilder

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)