Skogshusen

Telegrafberget

Nacka

Kommun
Nacka
Område
Telegrafberget
Antal bostäder
182 st
Antal lokaler
2 st

Ta färjan till jobbet

Fastigheten Skogshusen är belägen i Nacka, Saltsjö-Boo, i anslutning till Skarpnäs naturreservat på en höjd med utsikt över Stockholms inlopp.

Skogshusen är en del av exploateringsområdet Telegrafberget, som utvecklas tillsammans med Nacka kommun och HSB. Syftet är att omvandla den gamla industrimarken till cirka 400 bostäder. Inom området planeras även hotell och en spa-anläggning.

Totalt uppförs 182 lägenheter, 93 parkeringsplatser och två lokaler. I entréplan finns en förskola med fyra avdelningar.

Med närheten till Slussen tillför dessa ytoptimerade bostäder ett stort tillskott till Nacka som har en stor brist på små, moderna lägenheter.

Området trafikeras av SL-buss och Waxholmsbåtar.

Skogshusen färdigställdes tredje kvartalet 2022.

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)