Jarlaberg

Jarlaberg

Nacka

Kommun
Nacka
Område
Jarlaberg
Antal bostäder
142 st
Antal lokaler
5 st

142 yteffektiva lägenheter i Nacka

Fastigheten är belägen i Jarlabergs Centrum, precis intill Nacka strand.

Här planeras 142 yteffektiva lägenheter, flera lokaler samt ett parkeringsgarage.

Området ligger på en höjd, Sicklaberget, som är Nackas näst högsta berg med möjlighet till utblickar över hamninloppet och Djurgården.

I dagsläget går tät busstrafik till Slussen, en resa på drygt 15 minuter. År 2030 planeras tunnelbanan att driftsättas och resan från Jarlaberg till Kungsträdgården kommer ta cirka 14 minuter. Tunnelbaneuppgången planeras byggas cirka 100 meter från fastigheten.

I närområdet finns ett flertal arbetsplatser, restauranger, service och skolor ligger i eller i direkt närhet till området. Nacka Forum ligger endast 10 minuters promenad bort.

Målet är att bidra till området genom att stärka gatan med levande bottenvåningar, aktivera och stärka torget, värna utsikter från bakomliggande bebyggelse och erbjuda generösa öppna gårdar för de boende.

Projektet består av fyra smäckra punkthus i 8-9 våningar som följer terrängen, sammanbyggda med en bottenvåning som innehåller verksamheter och bostäder.

Bostäderna är 142 yteffektiva bostäder, lokaler för exempelvis matbutik, restaurang, frisörsalong, gym, och ett parkeringsgarage för 55 bilplatser.

Bilder

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)