Brygghusen

Väsjön

Sollentuna

Kommun
Sollentuna
Område
Väsjön
Antal bostäder
45 st
Antal lokaler
0 st

Förvaltningsbostäder med sjöutsikt

I Sollentuna intill Väsjön ligger projektet Brygghusen. Området ligger i kommunens satsning på Väsjön där kommunen tillsammans med ett flertal andra byggherrar kommer att uppföra cirka 4 400 bostäder och ett flertal skolor, förskolor och annan service i området kring sjön.

Brygghusen ligger precis intill sjön med utsikt över vattnet samt skidbackens norra sida. Första etappen om 45 lägenheter om 2-3 rum och kök.

Området har en unik placering med det mycket naturnära läget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat samt goda kommunikationer genom busslinjer som tar en till bland annat Sollentuna Centrum och Danderyds Sjukhus på cirka 20 minuter.

Projektet består av tre huskroppar om 3-4 våningar i direkt anslutning mot vattnet där de flesta bostäderna har sjöutsikt. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats.

Brygghusen färdigställdes 2019.

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)