Brygghusen

Väsjön

Sollentuna

Kommun
Sollentuna
Område
Väsjön
Antal bostäder
45 st
Antal lokaler
0 st

Sjönära bostäder mellan Sollentunas naturreservat

Brygghusen ligger precis intill Väsjön i Sollentuna där kommunen och olika byggherrar samarbetar för att uppföra omkring 4 400 bostäder samt skolor och andra serviceinrättningar i det natursköna området vid sjön.

Med ett läge precis vid Väsjöns kant erbjuder Brygghusen sina boende en storslagen utsikt över vattnet och skidbackens norra del. Den första etappen inkluderar 45 lägenheter med 2 till 3 rum och kök.

Positionen mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat erbjuder en unik närkontakt med naturen, samtidigt som området är välanslutet med busslinjer som ger snabb tillgång till Sollentuna Centrum och Danderyds Sjukhus inom en 20-minutersresa.

Brygghusen är uppbyggt av tre byggnader på 3 till 4 våningar, alla placerade intill sjön för att maximera sjöutsikten för de flesta hem. Varje bostad är utformad med en balkong eller uteplats för att ytterligare förstärka den naturnära känslan.

Detta projekt stod klart för inflyttning år 2019, och erbjuder idag ett attraktivt boendealternativ med närhet till både vatten och grönområden.

Se även