Dragonen

Väsby Centrum

Upplands Väsby

Kommun
Upplands Väsby
Område
Väsby Centrum
Antal bostäder
115 st
Antal lokaler
3 st

Nyproducerade bostäder i Upplands Väsby

Projektet ligger i centrala Upplands Väsby, precis intill Väsby Centrum och en kort promenad från pendeltågsstationen. I området finns all möjlig service. Flera byggherrar utvecklar tillsammans området med flertalet nya fastigheter, restaurering av befintliga fastigheter samt utveckling av en park, torg och gator. Ambitionen är att förtäta området och öka utbudet av bostäder, lokaler, service och mötesplatser.

Här finns bra pendlarläge då både T-centralen, Uppsala och Arlanda är nära belägna.

Totalt uppförs cirka 115 lägenheter fördelat på fyra huskroppar med träfasad om 4-5 våningar. Husen har garage på överbyggd gård och lokaler i attraktiva lägen ut mot framtida stadsgator.

Lägenheterna består framförallt av en- och tvårumslägenheter. Flertalet av lägenheterna kommer att ha balkong.

Bilder

Våra bostäder

Nybyggda och moderna bostäder

Alla bostäder är yteffektiva och varenda kvadratmeter är optimerad så den boende ska uppleva att bostaden är genomtänkt och större. Bostäderna är alltid modernt utrustade för att förenkla vardagen.

Vi skapar communities

Vi har gjort stora satsningar på social hållbarhet genom gemensamma ytor, delningstjänster och en digital community-plattform – vilket har visat sig skapa en starkare sammanhållning bland hyresgästerna.

Digitala hem

Alla fastigheter är utrustade med digitala lås. De boende kan välja att låsa upp bostaden med sin smartphone. Det går utmärkt att dela ut tidsbegränsade nycklar till besökare eller home service-tjänster.

Andra fastigheter

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (cookies)